Стаття 61 Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. Міжнародне співробітництво України у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів

1. Міжнародне співробітництво України у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів здійснюється шляхом:

1) участі в роботі відповідних міжнародних організацій;

2) укладання міжнародних угод, включаючи двосторонні угоди про взаємне визнання санітарних заходів;

3) гармонізації законодавства України про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів з документами відповідних міжнародних організацій;

4) адаптації законодавства України про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів з відповідним законодавством Європейського Союзу.

Ст 61 ЗУ Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів зі змінами 2024 рік №771/97-ВР від 23.12.1993, редакція від 21.03.2021

Закон чинний. Актуальність перевірено 10.02.2021

Структура акту