Стаття 10 Закону України Про молоко та молочні продукти. Організація суб’єктами господарювання контролю за безпечністю та якістю молока, молочної сировини і молочних продуктів

Контроль за безпечністю та якістю молока, молочної сировини і молочних продуктів здійснюється суб’єктами господарювання відповідно до закону шляхом:

додержання умов виробництва, зберігання та реалізації молока, молочної сировини і молочних продуктів відповідно до нормативно-правових актів;

створення та діяльності лабораторій, обладнаних сучасними приладами і відповідними реактивами для визначення показників безпечності та якості молока, молочної сировини та молочних продуктів.

Ст 10 ЗУ Про молоко та молочні продукти зі змінами 2024 рік №1870-IV від 24.06.2004, редакція від 16.10.2020

Закон чинний. Актуальність перевірено 10.02.2021

Структура акту