Стаття 3 Закону України Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції. Законодавство у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції

1. Відносини у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції в Україні регулюються цим Законом та виданими відповідно до нього нормативно-правовими актами, законодавством про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин, про карантин рослин, про захист рослин, про насінництво та розсадництво, про ветеринарну медицину, про бджільництво, про аквакультуру, про виноградарство та виноробство, про охорону і використання рослинного і тваринного світу, а також земельним, лісовим, екологічним та іншим спеціальним законодавством, що регулює відносини у цій сфері.

Ст 3 ЗУ Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції зі змінами 2024 рік №2496-VIII від 10.07.2018, редакція від 05.08.2021

Закон чинний. Актуальність перевірено 10.02.2021

Структура акту