Закон України Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю. Розділ VI. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

1. Цей Закон набирає чинності з 1 січня 2004 року.

2. Відносини щодо залучення коштів в управління з метою фінансування будівництва житла та особливості управління ними регулюються цим Законом та іншими законодавчими актами України в частині, що не суперечать цьому Закону.

3. До приведення інших законодавчих актів України у відповідність із нормами цього Закону вони діють у частині, що не суперечить цьому Закону.

4. Кабінету Міністрів України у двомісячний термін з дня набрання чинності цим Законом:

підготувати та подати на розгляд Верховної Ради України пропозиції щодо приведення законодавчих актів України у відповідність із цим Законом;

привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом;

забезпечити перегляд і скасування міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів, що суперечать цьому Закону.

5. Спеціально уповноваженому центральному органу виконавчої влади з питань будівництва та архітектури забезпечити контроль за виконанням забудовниками цього Закону.

{Пункт 6 розділу VI виключено на підставі Закону № 79-IX від 12.09.2019}

7. Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку забезпечити контроль за виконанням управителями цього Закону.


Президент України

Л.КУЧМА

м. Київ

19 червня 2003 року

№ 978-IV

Закон чинний. Актуальність перевірено 10.02.2021